Meer informatie concert 30 maart: Draken op reis

Meer informatie concert 30 maart: Draken op reis

Draken op reis. Het eerstvolgende concert van Harmonieorkest Lelystad vindt plaats op 30 maart in CKV De Kubus te Lelystad. Sinds december staat het orkest onder leiding van Frank Bollebakker. Vanwege dit concert-debuut heeft de dirigent de vrije hand gekregen in de keuze van de stukken. Dat heeft geresulteerd in een gevarieerd programma waarin reizen en draken een belangrijke rol spelen. Zo wordt de muzikale vertolking van het boek reis om de wereld in 80 dagen uit 1873 van Jules Verne uitgevoerd en temt het orkest draken in how to train your dragon, een arrangement van Sean O’Loughlin. Muzikaal gereisd wordt er nog in Southwinds ( Douglas Court) en gegriezeld in House of Horrors ( Tom Wallace) en in Pilatus: mountain of dragons (Steven Reineke). Het opleidingsorkest houdt het dichter bij huis en stelt o.a. de dirigent op de proef in Conductor’s Nightmare (Ivo Kouwenhoven). Aan de wat lichtere nummers zoals Defying gravity (Stephen Schwarz) wordt medewerking verleend door zangeres Sheela. Sheela werd op jonge leeftijd verliefd op muziek en heeft dit sindsdien niet meer losgelaten. Zij is een veelzijdig zangeres met een warme soul-stem, maar kan daarnaast ook de rauwheid in haar stem omarmen. Naast uitvoerend artiest is ze ook docent op de Kubus Lelystad en geeft daar les aan diverse musicalgroepen en kinderkoren. Zaterdag 30 maart, De Kubus, Agorabaan 3 te Lelystad. Aanvang 19.30 uur. Kaartjes à € 8,50 voor volwassenen en € 2 voor kinderen t/m 12 jaar, inclusief consumptie, zijn te reserveren via ln.datsyleltsekroeinomrahnull@ofni of verkrijgbaar aan de zaal.

Steun ons orkest gratis!

Steun ons orkest gratis!

Wij doen mee met OnzeClubwinkel.

Dit is een superleuke en simpele manier om ons orkest te sponsoren en er zelf ook voordeel
uit te halen.

Doe voortaan je internetaankopen zoals je gewend bent, maar dan met één klik extra
via www.onzeclubwinkel.nl  en je sponsort met iedere internetaankoop automatisch en
ongemerkt ons orkest. En bovendien ontvang je zelf ook een bedrag terug!
Er komt niks bovenop het aankoopbedrag en het verplicht je tot niks.

Bekende webshops die meedoen zijn onder andere Bol.com, Coolblue, Booking.com,
Wehkamp en Media Markt.

Gebruik je Google Chrome?

Meld je dan aan via www.onzeclubwinkel.nl. Vervolgens hoef jij alleen maar de extensie te
installeren in je browser en eenmalig in te loggen. Je spaart dan altijd automatisch wanneer
je bij een bij OnzeClubwinkel aangesloten webshop een aankoop of boeking doet.
Download de extensie hier.

Meld je dus snel aan op www.onzeclubwinkel.nl en begin direct met sparen!
Alvast bedankt voor je steun!

Concert op 30 maart: draken op reis

Concert op 30 maart: draken op reis

Op 30 maart geven wij een concert met als thema “Draken op reis”, met o.a. How to train your dragon , Pixar movie magic, Pilatus: mountain of dragons en Around the world in 80 days.

Het concert staat onder leiding van Frank Bollebakker.

Aanvang: 19.30 uur
Locatie: De Kubus, Agorabaan 3, Lelystad
Entree:  € 8,50 , kinderen t/m 12 jaar € 2,-, inclusief consumptie

Kaarten: reserveren via info@harmonieorkestlelystad of aan de zaal.

 

Website vernieuwd

Website vernieuwd

Zoals u ziet is de website recent vernieuwd. Mede dankzij Don Weemering, die voor tal van mooie foto’s gezorgd heeft. Nog niet alle aanpassingen zijn helemaal gereed en de komende tijd zullen daarom geleidelijk meer aanpassingen doorgevoerd worden. Bedankt voor uw begrip!

Save the date: 30 maart!

Save the date: 30 maart!

Op de avond van 30 maart vindt ons volgende concert plaats onder leiding van Frank Bollebakker. Het belooft een mooi concert te worden, met onder andere de muziek van How to train your dragon, House of Horrors en Around the world in 80 days.

Nieuwe dirigent: Frank Bollebakker

Nieuwe dirigent: Frank Bollebakker

Sinds 2018 is Frank Bollebakker de nieuwe dirigent van Harmonieorkest Lelystad. Na de eerste concerten onder interim-dirigent René Schumacher gaan we nu toewerken naar ons concert op 30 maart. Op de lessenaar staan onder andere How to train your dragon, House of Horrors en nog veel meer. Kijk hier voor het volledige repertoire. We hebben zin om er samen  een mooi concert van te maken!