Jubilieumjaar van start bij nieuwjaarsreceptie

Jubilieumjaar van start bij nieuwjaarsreceptie

(met dank aan fotostudio Wierd voor de foto) Met twee optredens tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Lelystad is het jubileumjaar van Harmonieorkest Lelystad geopend! Ook mochten we een cadeau ontvangen van de burgemeester (zie foto), en is de jublieumkrant gepresenteerd.      

En de winnaar is....Tony Merkelbach

En de winnaar is….Tony Merkelbach

Na een geweldige avond is Tony Merkelbach de Maestro van Lelystad geworden! Alle Maestro’s deden het fantastisch, bedankt allemaal! Kijk ook op onze Youtube en Facebook-kanalen voor meer filmpjes. 

Interview op radio Lelystad

Interview op radio Lelystad

Maandag 18 november waren Maestro Wim Botter en trompettist Wessel Frenay te gast bij Kleijheeg & Kunst op radio Lelystad. Luister hier naar hun interview:

De weg naar Maestro! Delen 4 en 5

De weg naar Maestro! Delen 4 en 5

MrMusicMan volgt voor ons de voorbereiding op weg naar Maestro Lelystad op 23 november. Kijk hier naar delen 4 en 5: de laatste repetities met de Maestro’s! 

 

 

 

 

Wie wordt Maestro Lelystad?

Wie wordt Maestro Lelystad?

Zaterdag 23 november 2019, de Kubus

Wie wordt Maestro-Lelystad? Bekende Lelystedelingen nemen het dirigeerstokje ter hand om uit te maken wie Maestro-Lelystad wordt!

Tijdens het concert van het Harmonie-orkest bij LelySTART op zaterdag 14 september zijn de Maestro’s bekend gemaakt en hebben zij hun drie partituren geloot!

Op 23 november 2019 gaan Meta Jacobs, Jop Fackeldey, Tony Merkelbach, Janneke Sparreboom, Frans Loos en Wim Botter de uitdaging aan tijdens het Maestro-concert van Harmonie-orkest Lelystad in de Kubus.

Voor de pauze dirigeren ze alle zes twee van hun stukken. Na de beoordeling van de jury in de pauze mogen de beste drie Maestro’s vervolgens nog twee uitdagender stukken dirigeren.

De maestro wordt een zeer bijzondere prijs in het vooruitzicht gesteld!

Entree: € 10,- volwassenen (incl. consumptie in de pauze). Kinderen tot 12 jaar  en donateurs € 5,- (incl. consumptie in de pauze).

Kaarten zijn te reserveren via ln.datsyleltsekroeinomrahnull@ofni of verkrijgbaar aan de zaal.

De weg naar Maestro deel 3: oefenen met de Maestro's

De weg naar Maestro deel 3: oefenen met de Maestro’s

MrMusicMan volgt voor ons de voorbereiding op weg naar Maestro Lelystad op 23 november. Kijk hier naar deel 3: meer oefenen met de Maestro’s!