Jan Dekker nieuwe bestuursadviseur Harmonieorkest Lelystad

Jan Dekker nieuwe bestuursadviseur Harmonieorkest Lelystad

We hebben een nieuwe bestuursadviseur gevonden in de persoon van Jan Dekker. Wij zijn erg blij dat hij het stokje over heeft willen nemen van Cees Okkerse. Hieronder stelt hij zich voor: Kort geleden werd ik benaderd door de voorzitter met de vraag of ik bereid was de voorheen door Cees Okkerse bekleedde functie van “beschermheer” te willen vervullen. Ik doe dat graag en daarom wil ik me graag voorstellen. Mijn naam is Jan Dekker, woon sinds 2004 met mijn vrouw in Lelystad en heb de laatste 10 jaar gewerkt in de functie van directeur van Stichting Welzijn Lelystad. Ik ben 65 jaar en sinds 1 januari 2021 met vervroegd pensioen. Maar mijn ervaring en kennis van Lelystad en het sociaal domein wil ik graag op vrijwillige basis blijven inzetten voor de Lelystadse samenleving. Vandaar heb ik met veel plezier ja gezegd op deze eervolle vraag. Wel is in het bestuur afgesproken dat de functie “bestuursadviseur” als titel meekrijgt, een rol die denk ik beter past. Nogmaals, ik ben het bestuur erkentelijk dat ik gevraagd ben en ik zal met plezier mijn bijdrage leveren aan soms complexe vraagstukken en uiteraard de concerten van het harmonie orkest bezoeken. Met vriendelijke groet, Jan Dekker

We zijn weer begonnen! Op naar 11 september: LelySTART!

We zijn weer begonnen! Op naar 11 september: LelySTART!

Net voor de zomer zijn we eindelijk weer begonnen met repeteren. Direct op 11 september volgt de eerste uitdaging met een optreden bij LelySTART.  

Op 17 augustus gaan we verder met repeteren om er een mooi concert van te maken. Tot op 11 september en voor nu een fijne vakantie!

Collecte Prins Bernhard Cultuurfonds

Voor iedereen die het Harmonieorkest een warm hart toedraagt.

In de week van 28 mei t/m 5 juni wordt er weer gecollecteerd voor het Prins Bernhard Cultuurfonds. U steunt de cultuur in Nederland maar vooral onze vereniging!

Deze keer komen onze leden niet aan uw deur maar kunt u ons steunen via uw mobiele telefoon. Zie in de afbeelding een QR code; deze kunt u gewoon scannen met uw telefoon en zo kunt u uw gift storten. Komt u er echt niet uit, neem dan contact op met een van onze leden zodat ze u kunnen helpen!

Wij danken u alvast hartelijk voor uw bijdrage en hopen snel weer muziek te kunnen maken voor u!

Nieuwe leden welkom!

Nieuwe leden welkom!

Harmonieorkest Lelystad is altijd op zoek naar nieuwe muzikanten! Speel je een instrument? Kom eens kijken op de repetitie, in de Kubus  om 19.45 (Harmonieorkest) of 18.30 (Next Level)!

I.v.m coronaregels graag van tevoren even aanmelden:

  advertentie_HL

   

  Rabobank Clubsupport

  Rabobank Clubsupport

  Stem op onze vereniging!

  Omdat onze vereniging haar bankzaken bij de Rabobank heeft ondergebracht mogen wij  meedoen aan Rabo Clubsupport 2020.

  De Rabobank heeft een mooi bedrag beschikbaar gesteld wat verdeeld wordt onder de deelnemende verenigingen en stichtingen.

  Hoe hoog deze bijdrage voor een vereniging wordt is afhankelijk van het aantal stemmen wat op de vereniging/stichting wordt uitgebracht.

  Voor het verzamelen van stemmen hebben wij de hulp nodig van zoveel mogelijk mensen!

  Hoe kunt u ons helpen?

  Natuurlijk door zelf te stemmen, maar nog meer door zoveel mogelijk mensen uit uw omgeving te vragen ook hun stem uit te brengen.(liefst twee keer) 

  Dus leest u dit bericht dan kunt u niet anders dan op ons stemmen!

  Er zijn wel voorwaarden voor het uitbrengen van uw stem. Deze zijn:

  • Stemmen kan van 5 oktober t/m 25 oktober.
  • Om te kunnen stemmen moet je lid zijn van de Rabobank (dit ben je automatisch als je bankiert bij de Rabobank).
  • Stemmen kan in de Rabo App of op rabobank.nl/clubsupport.
  • Je mag maximaal 5 keer stemmen en maximaal 2 keer op dezelfde vereniging stemmen.
  • Door het uitbrengen van je stem accepteer je dat je persoonlijke gegevens worden geregistreerd uitsluitend voor gebruik door Rabo Clubsupport. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Je moet 12 jaar zijn om te mogen stemmen.

   

  Alvast hartelijk bedankt voor uw steun, wij zijn er erg blij mee!

   

   

  75 jaar Vrijheid! Bevrijdingsconcert helaas geannuleerd!

  75 jaar Vrijheid! Bevrijdingsconcert helaas geannuleerd!

  Het Bevrijdingsconcert gaat helaas niet door!

  In overleg met het 4 en 5 mei comité is besloten dat we op 7 november door de verscherping van de corona regels dit concert niet gaan uitvoeren.