Clubsupport actie

Clubsupport actie

Ook dit jaar is er weer een actie om onze vereniging te steunen.  Dus stem in grote getalen op ons Orkest, zodat wij nog lang voor u kunnen blijven spelen.

Lelystart 2021

Lelystart 2021

Ons eerste concert na 20 maanden Corona!

Dit gaven we tijdens Lelystart in de Agora.

Wat geweldig was het om weer voor publiek te kunnen spelen! Het publiek moest nog wel even wennen aan de Corona check, maar het was een zeer geslaagd concert!

Ons volgende concert wordt alweer ingepland. Houd het in de gaten zodat we voor nog meer publiek kunnen spelen.

 

Jan Dekker nieuwe bestuursadviseur Harmonieorkest Lelystad

Jan Dekker nieuwe bestuursadviseur Harmonieorkest Lelystad

We hebben een nieuwe bestuursadviseur gevonden in de persoon van Jan Dekker. Wij zijn erg blij dat hij het stokje over heeft willen nemen van Cees Okkerse. Hieronder stelt hij zich voor:

Kort geleden werd ik benaderd door de voorzitter met de vraag of ik bereid was de voorheen door Cees Okkerse bekleedde functie van “beschermheer” te willen vervullen. Ik doe dat graag en daarom wil ik me graag voorstellen.
Mijn naam is Jan Dekker, woon sinds 2004 met mijn vrouw in Lelystad en heb de laatste 10 jaar gewerkt in de functie van directeur van Stichting Welzijn Lelystad. Ik ben 65 jaar en sinds 1 januari 2021 met vervroegd pensioen.
Maar mijn ervaring en kennis van Lelystad en het sociaal domein wil ik graag op vrijwillige basis blijven inzetten voor de Lelystadse samenleving. Vandaar heb ik met veel plezier ja gezegd op deze eervolle vraag. Wel is in het bestuur afgesproken dat de functie “bestuursadviseur” als titel meekrijgt, een rol die denk ik beter past.
Nogmaals, ik ben het bestuur erkentelijk dat ik gevraagd ben en ik zal met plezier mijn bijdrage leveren aan soms complexe vraagstukken en uiteraard de concerten van het harmonie orkest bezoeken.

Met vriendelijke groet,

Jan Dekker

We zijn weer begonnen! Op naar 11 september: LelySTART!

We zijn weer begonnen! Op naar 11 september: LelySTART!

Net voor de zomer zijn we eindelijk weer begonnen met repeteren. Direct op 11 september volgt de eerste uitdaging met een optreden bij LelySTART.  

Op 17 augustus gaan we verder met repeteren om er een mooi concert van te maken. Tot op 11 september en voor nu een fijne vakantie!

Collecte Prins Bernhard Cultuurfonds

Voor iedereen die het Harmonieorkest een warm hart toedraagt.

In de week van 28 mei t/m 5 juni wordt er weer gecollecteerd voor het Prins Bernhard Cultuurfonds. U steunt de cultuur in Nederland maar vooral onze vereniging!

Deze keer komen onze leden niet aan uw deur maar kunt u ons steunen via uw mobiele telefoon. Zie in de afbeelding een QR code; deze kunt u gewoon scannen met uw telefoon en zo kunt u uw gift storten. Komt u er echt niet uit, neem dan contact op met een van onze leden zodat ze u kunnen helpen!

Wij danken u alvast hartelijk voor uw bijdrage en hopen snel weer muziek te kunnen maken voor u!

Nieuwe leden welkom!

Nieuwe leden welkom!

Harmonieorkest Lelystad is altijd op zoek naar nieuwe muzikanten! Speel je een instrument? Kom eens kijken op de repetitie, in de Kubus  om 19.45 (Harmonieorkest) of 18.30 (Next Level)!

I.v.m coronaregels graag van tevoren even aanmelden:

    advertentie_HL