Wie wordt Maestro Lelystad?

Wie wordt Maestro Lelystad?

Zaterdag 23 november 2019, de Kubus Wie wordt Maestro-Lelystad? Bekende Lelystedelingen nemen het dirigeerstokje ter hand om uit te maken wie Maestro-Lelystad wordt! Tijdens het concert van het Harmonie-orkest bij LelySTART op zaterdag 14 september zijn de Maestro’s bekend gemaakt en hebben zij hun drie partituren geloot! Op 23 november 2019 gaan Meta Jacobs, Jop Fackeldey, Tony Merkelbach, Janneke Sparreboom, Frans Loos en Wim Botter de uitdaging aan tijdens het Maestro-concert van Harmonie-orkest Lelystad in de Kubus. Voor de pauze dirigeren ze alle zes twee van hun stukken. Na de beoordeling van de jury in de pauze mogen de beste drie Maestro’s vervolgens nog twee uitdagender stukken dirigeren. De maestro wordt een zeer bijzondere prijs in het vooruitzicht gesteld! Entree: € 10,- volwassenen (incl. consumptie in de pauze). Kinderen tot 12 jaar  en donateurs € 5,- (incl. consumptie in de pauze). Kaarten zijn te reserveren via ln.datsyleltsekroeinomrahnull@ofni of verkrijgbaar aan de zaal.

De weg naar Maestro deel 3: oefenen met de Maestro's

De weg naar Maestro deel 3: oefenen met de Maestro’s

MrMusicMan volgt voor ons de voorbereiding op weg naar Maestro Lelystad op 23 november. Kijk hier naar deel 3: meer oefenen met de Maestro’s!

 

De weg naar Maestro deel 2: de Maestro’s komen repeteren!

MrMusicMan volgt voor ons de voorbereiding op weg naar Maestro Lelystad op 23 november. Kijk hier naar deel 2:  de Maestro’s komen repeteren!

 

De weg naar Maestro: deel 1

De weg naar Maestro: deel 1

MrMusicMan volgt voor ons de voorbereiding op weg naar Maestro Lelystad op 23 november. Kijk hier naar deel 1: het instuderen van de muziek, zodat we klaar zijn voor de Maestro’s als ze komen repeteren!

 

 

 

 

Maestro's bekend!

Maestro’s bekend!

Het is zover: tijdens ons concert tijdens Lelystart op 14 september zijn de Maestro’s bekend gemaakt en hebben zij  hun drie partituren geloot!

Op 23 november gaan Meta Jacobs, Jop Fackeldey, Tony Merkelbach, Janneke Sparreboom, Frans Loos en Wim Botter de uitdaging aan tijdens het Maestro-concert van Harmonie-orkest Lelystad in de Kubus. Voor de pauze dirigeren ze alle zes twee van hun stukken. Na de beoordeling van de jury in de pauze mogen de beste drie Maestro’s vervolgens nog twee uitdagender stukken dirigeren. 

Wie wordt Maestro-Lelystad?

Wie wordt Maestro-Lelystad?

Met het optreden op LelySTART doet Harmonieorkest Lelystad de aftrap voor het project
Maestro. In dit project nemen bekende Lelystedelingen het dirigeerstokje ter hand om uit te
maken wie Maestro-Lelystad wordt. De maestro wordt een zeer bijzondere prijs in het
vooruitzicht gesteld.

Tijdens het optreden van Harmonieorkest Lelystad op zaterdag 14 september zullen de
kandidaten aan het publiek worden voorgesteld en zal door loting bepaald worden met
welke stukken zij de strijd mogen aangaan. Dit optreden vindt plaats van 14.45 uur tot 15.45
uur in de hal van de bibliotheek.

Op 23 november a.s. vindt in de Kubus het concert plaats waar de kandidaten de strijd met
elkaar aangaan om uit te maken wie Maestro-Lelystad wordt.