K O M   J I J   O N S   V E R S T E R K E N ?                

We kunnen op alle niveaus en in practisch alle secties nieuwe leden goed gebruiken.

Er wordt door de vereniging veel gedaan om leerlingen en gevorderde muzikanten te werven. Ook wanneer je niet in Lelystad woont verwelkomen we je graag als lid van onze vereniging.
Nieuwe leerlingen (uit het Scholenproject) beginnen na de zomervakantie met het volgen van muzieklessen op de Kubus of bij een gediplomeerd privé-docent. (wekelijks). Na ongeveer een jaar kunnen zij meerepeteren in het opleidingsorkest in de Kubus..
Nieuwe leerlingen zijn van harte welkom en in principe kan elk instrument gekozen worden dat in een harmonieorkest voorkomen.
Het opleidingsorkest heeft doorgaans een kleine bezetting waardoor veel aandacht gegeven kan worden aan de individuele leerling. De leerlingen worden tijdens repetities en optredens bijgestaan door leden van het harmonieorkest.
Er is altijd plaats voor nieuw talent! Meer informatie op de pagina Opleidingen onder Ledenwerving.
 
(Foto uit de FlevoPost d.d. 6 juni 2012)
Kom jij bij ons de vrije ruimtes in het orkest opvullen?
Het harmonieorkest biedt plaats aan gevorderde muzikanten. (HaFaBra niveau B)
W
e zijn op dit moment vooral op zoek naar mensen die slagwerk (gestemd en ongestemd), waldhoorn, trombone, fagot, klarinet, piccolo/fluit of bastuba spelen. 
Uiteraard is er naast deze instrumenten meestal wel plaats in andere secties van het orkest.
Speel je een ander instrument, zoals contrabas, cello, bas-saxofoon of noem maar op en heb je zin om weer te gaan spelen, neem dan contact met ons op via ln.datsyleltsekroeinomrahnull@ofni of kom eens kijken en luisteren tijdens één van onze repetitie-avonden op dinsdagavond in de grote zaal van het Centrum voor Kunst & Cultuur De Kubus Agorabaan 3 te Lelystad.
De repetities van het harmonieorkest zijn van 19.45 tot 22.00 uur (korte pauze om plm. 21.00 uur).
Het opleidingsorkest repeteert van 18.30 tot 19.30 uur. Ga voor meer informatie naar de sub-pagina’s onder “AFDELINGEN“.
Kom gerust kijken, luisteren of meedoen. Je bent van harte welkom!