Donateur worden?

Draagt u onze vereniging ook een warm hart toe? U kunt dit laten merken door donateur te worden. Velen zijn u voorgegaan. Als donateur wordt u op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen binnen onze vereniging en krijgt u korting op onze concerten.

De donatie bedraagt minimaal € 25,00 per jaar, maar meer mag natuurlijk ook. Onze donateurs beschouwen wij als onze trouwe achterban en deze is onmisbaar om Harmonieorkest Lelystad financieel draaiende te houden. Uw bijdrage wordt zeer op prijs gesteld en goed besteed! Mede door deze bijdragen kunnen wij blijven repeteren voor schitterende concerten, waarbij wij u graag als toehoorder begroeten.

U kunt ook toetreden tot de groep “vrienden van Harmonieorkest Lelystad”. Uw wordt dan via mail op de hoogte gehouden van onze uitvoeringen.

Wilt u donateur worden? Stuur dan een mailtje naar ln.datsyleltsekroeinomrahnull@ofni . Wij nemen dan contact met u op.

Wilt u vriend worden, stuur dan een mailtje naar ln.datsyleltsekroeinomrahnull@ofni onder vermelding van “vriend van Harmonieorkest Lelystad” en het emailadres waarop u de informatie wilt ontvangen.

Ook kunt u met uw bedrijf onze vereniging financieel steunen. Wij vermelden de naam van uw bedrijf als sponsor op onze website en bij concerten krijgt u een ermelding in de programmaboekjes. Een e-mailtje naar bovengenoemd e-mailadres is voldoende. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken.