Harmonie-orkest Lelystad is in 1970 opgericht en telt momenteel ongeveer 65 enthousiaste muzikanten die spelen in het harmonieorkest of in leerlingenorkest Next Level. Onder leiding van onze dirigent Frank Bollebakker studeren beide orkesten elk jaar enkele nieuwe, gevarieerde repertoires in. Bij concerten werken we regelmatig samen met andere verenigingen in de omgeving. Zo hebben we concerten gegeven met musicalverenigingen, popkoren, kamerkoren en dichters.

Speel je een instrument of wil je eens komen kijken? Kom gerust eens langs op onze repetitie. In alle secties van beide orkesten zijn nieuwe spelers welkom. Heb je geen instrument? In de meeste gevallen kunnen wij daarin voorzien. Neem contact met ons op voor meer informatie.