In 2020 bestaat Harmonieorkest Lelystad 50 jaar!
We vieren dat door een aantal activiteiten:

Opluisteren nieuwjaarsreceptie gemeente Lelystad (6 januari)
 Bevrijdingsconcert in de Agora (5 mei)
Flevolands Muziekfestival (13 juni)
Jubileumconcert in de Agora  (7 november)

Harmonieorkest Lelystad is in 1970 opgericht en telt momenteel ongeveer 65 enthousiaste muzikanten die spelen in het harmonieorkest of in leerlingenorkest Next Level. Onder leiding van onze dirigent Frank Bollebakker studeren beide orkesten elk jaar enkele nieuwe, gevarieerde repertoires in. Bij concerten werken we regelmatig samen met andere verenigingen in de omgeving. Zo hebben we concerten gegeven met musicalverenigingen, popkoren, kamerkoren en dichters.

Speel je een instrument of wil je eens komen kijken? Kom gerust eens langs op onze repetitie. In alle secties van beide orkesten zijn nieuwe spelers welkom. Heb je geen instrument? In de meeste gevallen kunnen wij daarin voorzien. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Optreden bij het BKL Gala Lelystad

Bij de nieuwjaarsreceptie op het BKL Gala hebben enkele leden van het Harmonieorkest de avond mogen opluisteren! Het prachtige nummer Fantasy werd gespeeld en dit werd met een spectaculaire act vergezeld!

Jubilieumjaar van start bij nieuwjaarsreceptie

(met dank aan fotostudio Wierd voor de foto) Met twee optredens tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Lelystad is het jubileumjaar van Harmonieorkest Lelystad geopend! Ook mochten we een cadeau ontvangen van de burgemeester (zie foto), en is de jublieumkrant gepresenteerd.

En de winnaar is....Tony Merkelbach

En de winnaar is….Tony Merkelbach

Na een geweldige avond is Tony Merkelbach de Maestro van Lelystad geworden! Alle Maestro’s deden het fantastisch, bedankt allemaal! Kijk ook op onze Youtube en Facebook-kanalen voor meer filmpjes.  https://www.youtube.com/watch?v=KLGGYYIHUXY